התחברות
לשמירת שם המשתמש והסיסמה, בחרו שמירה במנהל הסיסמאות של המכשיר כאשר הוא מציע זאת.
ההתחברות נשמרת עד להתנתקות או לפקיעתה. במכשיר משותף יש להתנתק בסיום.
בחר פעולה וקבל הוראות קצרות, שלב אחד בכל פעם. העזרה אינה שומרת או משנה נתונים עבורך.
מדריכים מותאמים לגרסת הממשק · 2026-10-21.gentle-brand-motion.1